• Eigen ontwerp & DTP afdeling
 • Spoedlevering mogelijk
 • Direct telefonisch advies
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen
 • Eigen ontwerp & DTP afdeling
 • Spoedlevering mogelijk
 • Direct telefonisch advies
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen

Zandstraal folie

Bedek uw ramen met zandstraal folie

Last van voorbijgangers langs uw kantoor, spreekruimte of woonkamer? Bestel zandstraal folie! Bij Doe. Reclame zijn wij sterk in het aanbrengen van zandstraal folie. Zandstraal folie is een betaalbare oplossing tegen het inkijken van voorbijgangers. Dit plastic folie kunt u voorzien van een print of contour snijden in bijna elke gewenste vorm. Lijkt u dit wat? Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Stijlvol en privacy bevorderend

De naam zegt het eigenlijk al, maar zandstraal folie is een raamfolie met een zandstraal effect. Dit folie wordt ook wel gezandstraald raamfolie genoemd. Het is een wit, licht doorlatend folie dat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Gezandstraald raamfolie wordt vaak gebruikt om de privacy te waarborgen. Bijvoorbeeld bij bedrijven, tandartspraktijken of in ziekenhuizen. Ook wordt gezandstraald raamfolie vaak toegepast om glazen kantoorruimtes van elkaar te scheiden. Onder particulieren wordt gezandstraald raamfolie ook steeds populairder. U ziet het vaak op voordeuren of op ramen aan de voorzijde van de woning. Zandstraal folie is de perfecte combinatie van functioneel en decoratief.

Zandstraal folie door doe. reclame happy bodies

Meer informatie?

Neem contact met ons op via de e-mail of telefoon. Wij staan u graag te woord.

Diverse mogelijkheden met gezandstraald raamfolie

U kunt ervoor kiezen om uw ramen volledig te bedekken met zandstraal folie. Hierdoor kan niemand meer naar binnen kijken. Maar het is ook mogelijk om het folie in stukken te snijden. Hierdoor kunt u meerdere rechthoekige blokken zandstraal folie op het glas aanbrengen in plaats van één hele strook. Het geheel wordt zo minder strak en er ontstaat een speels effect. U bepaalt dus helemaal zelf hoe u het gezandstraald raamfolie aan laat brengen. Wij kunnen dit folie namelijk op maat voor u leveren, volledig gebaseerd op uw wensen.

Verschillende printjes

Wilt u ook meer privacy creëren dankzij raamfolie met zandstraal effect? Wij kunnen u hierbij helpen. U kunt bij ons namelijk niet alleen kiezen hoe u de raamfolie op uw ramen wilt laten plakken, maar ook welke print gezandstraald raamfolie u wilt. Gaat uw voorkeur uit naar zandstraal folie met een effen print? Of heeft u liever een doorzichtig ruitje of patroontje? Wat u ook wenst, bij ons is het mogelijk. We snijden het folie namelijk speciaal voor u op maat.

Zandstraal folie

Zandstraalfolie combineren met belettering

Als bedrijf wilt u gezien worden. Maar dat betekent niet dat iedereen zomaar bij uw bedrijf naar binnen mag kijken. De oplossing hiervoor? Zandstraal folie met belettering! Gezandstraald folie met belettering zorgt ervoor dat de inkijk beperkt wordt, de natuurlijke lichtinval behouden blijft en dat uw bedrijf mooi in beeld wordt gebracht. U kunt er namelijk voor kiezen om uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo of een foto op het folie te laten plaatsen. Ook kunt u de contactgegevens van uw bedrijf vermelden. Op veel winkels, etalages van horecazaken, advocatenkantoren, banken en nog veel meer bedrijven is dit al te zien. Dankzij deze subtiele, stijlvolle reclame houdt u pottenkijkers buiten en trekt u (potentiële) klanten naar binnen.

Hoe werken wij?

Het aanbrengen van zandstraal folie moet zeer secuur gebeuren. Niemand zit namelijk te wachten op oneffenheden of luchtbubbels. Daarbij is het belangrijk dat het folie recht zit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gezandstraald raamfolie. Voor het beste resultaat, schakelt u ons in. Onze werkwijze verloopt als volgt:

 • Wij maken een afspraak met u om te komen meten of u levert de maten en foto’s bij ons aan.
 • Aan de hand van deze informatie maken wij een offerte.
 • Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte kunnen wij het plakken inplannen.
 • Uw ramen dienen voor het plakken wel gewassen te zijn.

Waarom zandstraal folie bij ons bestellen?

Bestelt u zandstraal folie bij Doe. Reclame? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn een totaalleverancier van communicatie uitingen en kunnen dus uw volledige offline communicatie verzorgen. Uw succes is ons succes. We steunen u daarom dag en nacht bij uw project. Niet alleen door uw opdracht succesvol uit te voeren, maar ook door actief met u mee te denken. Geef ons uw wensen, eisen en verwachtingen door en wij zorgen ervoor dat er een perfect gezandstraald raamfolie aangebracht wordt. We doen er alles aan om een goed resultaat neer te zetten. Wij kunnen u totaal ontzorgen met het ontwerp, de productie en de montage. Verder zijn onze voordelen:

 • Eigen ontwerp & DTP studio.
 • Spoedlevering mogelijk.
 • Direct telefonisch advies.
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen.

Bel voor meer informatie over gezandstraald raamfolie

Heeft u nog vragen over gezandstraald raamfolie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over de mogelijkheden van zandsraal folie. U kunt zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. Voor telefonisch contact belt u naar 0252 50 80 50. Voor contact per mail bereikt u ons via info@doe-reclame.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Zandstraal folie

  Offerte aanvragen

  Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.