• Eigen ontwerp & DTP afdeling
 • Spoedlevering mogelijk
 • Direct telefonisch advies
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen
 • Eigen ontwerp & DTP afdeling
 • Spoedlevering mogelijk
 • Direct telefonisch advies
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen

Bedrijfsvlaggen

Meer aandacht voor uw bedrijf of evenement

Bedrijfsvlaggen of banieren zijn een eenvoudige manier om uw bedrijf extra op te laten vallen. Dit is immers het eerste dat een klant zal zien als deze uw bedrijf nadert. Of ze nu aan uw gevel bevestigd zijn of in vlaggenmasten, met een bedrijfsvlag of banier van Doe. Reclame trekt u de aandacht. Vooral vlaggenmasten hebben de eigenschap klanten al van verre te attenderen op uw bedrijf. En extra aandacht voor uw bedrijf is natuurlijk altijd welkom. Doe. Reclame is dé specialist op het gebied van bedrijfsvlaggen, banieren en vlaggenmasten. Wij werken met materiaal van topkwaliteit en beschikken over een eigen ontwerpafdeling. Wilt u uw bedrijfspand voorzien van extra aandacht? Neem contact met ons op! Wij bieden u een vrijblijvende offerte aan!

Eigen ontwerp- & DTP afdeling

Bedrijfsvlaggen en banieren zijn er in alle soorten en maten. Wapperend aan een gevel of in een vlaggenmast zijn ze het eerste dat uw klanten zien. Des te meer reden een mooi exemplaar te laten vervaardigen door Doe. Reclame. Wij beschikken over een eigen ontwerp- en DTP afdeling met een ervaren team van enthousiaste grafische vormgevers. Zij hebben hun sporen reeds verdiend in de reclamewereld en weten exact wat uw bedrijf nodig heeft om op de juiste wijze de aandacht te trekken.

vlaggen en banieren gemaakt voor Worldline door Doe. Reclame

Meer informatie?

Neem contact met ons op via de e-mail of telefoon. Wij staan u graag te woord.

Verschil tussen een vlag en een banier

Het grote verschil tussen vlaggen en banieren is dat een banier altijd leesbaar is, wind of geen wind. Deze zijn dan ook populair voor het overbrengen van boodschappen. Doe. Reclame kan banieren met elke gewenste opdruk voor u maken.

Levensduur van een vlag

Onze bedrijfsvlaggen en banieren worden met de grootst mogelijke zorg voor u vervaardigd. Wij leveren twee kwaliteiten: standaard en longlife. De gemiddelde levensduur van een standaard vlag is 3 maanden, de longlife vlag gaat minimaal twee keer zo lang mee. Deze raden wij dan ook aan als bedrijfsvlag, omdat deze het hele jaar lang in weer en wind hangt te wapperen. De standaard variant gaat iets minder lang mee maar is ook dan ook goedkoper. Standaard kwaliteit is ideaal voor seizoensgebonden acties of eenmalige promotiedoeleinden.

Bedrijfsvlag van Deventer door Doe Reclame

Bedrijfsvlaggen voor overheden

Niet alleen bedrijven kunnen bij Doe. Reclame terecht voor vlaggen, vlaggenmasten en banieren. Wij bedienen ook de overheid. Niet alleen door vlaggen bij of aan overheidsgebouwen te plaatsen, maar ook voor stadspromotie. Door vlaggenmasten met vlaggen of banieren strategisch bij evenementenlocaties en de toegangswegen van de stad te plaatsen, kunnen overheden eenvoudig het hele jaar door hun stad promoten. Zo is iedereen op de hoogte dat er een evenement op komst is of gaande is. Daarnaast staat het natuurlijk ook feestelijk en draagt het bij aan de sfeer van een evenement.

Zo bestelt u bedrijfsvlaggen, vlaggenmasten en banieren

Doe. Reclame is dé leverancier van al uw bedrijfsvlaggen, banieren en vlaggenmasten. Bestellen is eenvoudig. Nadat u contact met ons heeft opgenomen verwerken wij uw wensen in een offerte. Het vervolg van het bestelproces ziet er als volgt uit:

 • U levert bij ons uw logo aan na akkoord offerte.
 • Wij verwerken uw logo in een ontwerp.
 • Wanneer het ontwerp klaar is en goedgekeurd kunnen wij starten met de productie van uw vlag of banier.
 • Uw vlaggenmasten, bedrijfsvlaggen en/of banieren worden door ons geleverd.

Direct bestellen? Neem contact met ons op!

Wilt u bedrijfsvlaggen, banieren en/of vlaggenmasten van Doe. Reclame? U kunt direct bestellen door contact met on op te nemen. Liever eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ook dan staan wij voor u klaar! U bereikt ons door te bellen met: 0252 – 50 80 50, door ons te mailen via info@doe-reclame.nl of via het contactformulier op de website.

bedrijfsvlag doe reclame

  Offerte aanvragen

  Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.