• Eigen ontwerp & DTP afdeling
 • Spoedlevering mogelijk
 • Direct telefonisch advies
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen
 • Eigen ontwerp & DTP afdeling
 • Spoedlevering mogelijk
 • Direct telefonisch advies
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen

Textielframes

Textielframe op maat

Wilt u uw kantoor of bedrijfspand verrijken met een textielframe met doek? Dan bent u bij Doe. Reclame aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in textielframes en kunnen een textielframe leveren dat geheel op basis van uw wensen ontworpen is. Wilt u gebruik maken van foto’s, een boodschap of een logo? Alles is mogelijk. Daarbij is het voordeel van een textielframe dat u gemakkelijk de oude uiting kunt verwisselen met een nieuwe. Dus vindt u de oorspronkelijke foto niet meer mooi? Wij kunnen u helpen aan een nieuwe uitstraling door er een nieuw textiel doek in te plaatsen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werken textieldoeken?

Wij maken een textielframe volledig op maat. Hoe wij dit doen? We doorlopen altijd de volgende stappen:

 • U levert bij ons uw logo met bijbehorende informatie aan.
 • Wij verwerken uw logo en informatie in een ontwerp tegen meerkosten.
 • Wanneer het ontwerp klaar is en goedgekeurd, kunnen wij starten met de productie van uw peesdoek.
 • U kunt natuurlijk ook gewoon uw eigen ontwerp aanleveren.

Interieurstyling Novicare paneel

Meer informatie?

Neem contact met ons op via de e-mail of telefoon. Wij staan u graag te woord.

Elegante uitstraling en makkelijk verwisselbaar

Een textielframe is dus ideaal wanneer u houdt van vernieuwing. Het textieldoek, dat ook wel een peesdoek genoemd wordt, zit namelijk in een frame gespannen. U kunt dit textieldoek weer gemakkelijk uit het frame halen om er een nieuwe in te plaatsen. Dus bent u na verloop van tijd toe aan een nieuw design of wilt u uw reclameboodschap veranderen? Dan plaatst u gewoon een ander doek in het frame. Een textielframe is niet alleen heel stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk. De voordelen zijn samengevat:

 • Ze zijn elegant en vallen op
 • Makkelijk verwisselbaar en te verplaatsen
 • Brandveilig materiaal
 • Helpt bij akoestiek
 • Geheel op maat

Vrijstaand textielframe of aan de wand

Een textielframe is op meerdere manieren te plaatsen. Of u nu kiest voor een aluminium frame of een slimframe. Het frame kan hangen aan de wand, aan het plafond of staan op de grond. In de meeste gevallen wordt een textielframe opgehangen aan de muur. Hierbij worden ophangogen gebruikt, waardoor het frame eenvoudig aan het plafond bevestigd kan worden. Wilt u toch liever het aluminium frame of slimframe ophangen aan de muur? Dat is ook eenvoudig te monteren. Een frame wordt op maat gemaakt en is dus op iedere muur te plaatsen. Zodra het frame geplaatst is, kan de textieldoek erin. Het textiel van de textieldoek is aan de randen op een pee gestikt. Deze pees wordt in het frame bevestigd. Vervolgens trekt het doek zichzelf strak. Hierdoor heeft een textielframe altijd een strakke uitstraling.

textiel frame door Doe. reclame

Verschillende keuzes voor textieldoek

Wat wilt u op het textieldoek laten zetten? De mogelijkheden zijn enorm. Kiest u voor een mooie foto? Dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De beelden zijn namelijk haarscherp. De kleuren zijn sprankelend. Het textielframe zorgt voor een mooie uitstraling. Wilt u graag uw bedrijf promoten? Ook dat kan! U kunt er dan voor kiezen om uw bedrijfslogo of een inspirerende boodschap te laten bedrukken. Hier trekt u direct de aandacht mee.

Frames met LED verlichting

Wilt u ervoor zorgen dat uw textielframe nog wat meer opvalt? Dan kunt u ervoor kiezen om LED verlichting toe te passen. In principe zijn textielframes niet verlicht, maar door het aluminium frame of slimframe wel te laten verlichten kunt u uw textielframe net een beetje extra geven. Klanten of bezoekers zullen in één oogopslag zien waarvoor u reclame maakt. En dat is toch eigenlijk uw doel. U kunt ook de textielframes combineren met andere vormen van binnenreclame die wij aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. We helpen u graag uw bedrijf zo goed mogelijk te promoten.

Textielframes van Doe. Reclame

Uw succes is ons succes. Daar steunen wij onze klanten dag en nacht bij. Niet alleen door uw opdracht goed uit te voeren, maar ook door met u mee te denken tijdens het proces. Hierdoor betrekken veel klanten ons al vroeg bij opdrachten. Samen met u willen we het perfecte resultaat neerzetten. Daarom luisteren we goed naar uw wensen, eisen én verwachtingen. Op basis daarvan kunnen wij vervolgens een prachtig peesdoek voor u maken met slimframe of aluminium frame. Wij kunnen u totaal ontzorgen met ontwerp, productie en montage. Bestel een textielframe bij ons en profiteer van de volgende voordelen:

 • Eigen ontwerp & DTP afdeling
 • Spoedlevering mogelijk
 • Direct telefonisch advies
 • Gratis leenauto
 • Snelle reacties op vragen

Duurzaam geproduceerd

Wij zijn een ambitieus bedrijf. Ook als het gaat om duurzaam ondernemen voor mens en planeet. Daarom is het ons doel om onze eigen ecologische voetafdruk op deze mooie planeet te verkleinen. Dit doen we door diverse duurzame productiemethodes toe te passen en logistieke bewegingen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Ook bij de productie van textielframes. Daarbij zijn textieldoeken 100% recyclebaar, wat dit een zeer duurzaam doek maakt. In de toekomst willen we fossiele brandstoffen compleet uitsluiten. Door duurzaam te ondernemen willen wij ons ‘steentje’ bijdragen aan een schonere planeet.

Textiel frames door doe reclame

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een offerte voor een textielframe (met of zonder doek)? Neem dan contact op met Doe. Reclame. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en staan klaar om een uniek ontwerp voor u te maken. Heeft u vragen over onze textielframes of andere reclamevormen? Neem contact met ons op door een bericht te sturen naar info@doe-reclame.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via het nummer 0252 50 80 50.

  Offerte aanvragen

  Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.