Over ons

Doe. Reclame B.V. is ontstaan uit het samenvoegen van WeAremany ilio, Switch Safety Care en Peter Verwey. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid en zijn wij gevestigd in een representatief pand in Hillegom met een eigen ontwerp studio, productieruimte en werkplaats.

Ons bedrijf is begonnen met voertuigreclame, maar de activiteiten zijn inmiddels uitgebreid met binnen- en buitenreclame. Wij zien ons zelf als totaalleverancier van communicatie uitingen zoals; voertuig beletteringen, verlichte gevel reclame, lichtbakken, raam bestickering, interieurrestyling en diverse promotiematerialen zoals roll banners, vlaggen en zitzakken. Sinds 2019 na de overname van Switch Safety Care zijn wij ook specialist op het gebied van werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijk beschermingsmiddelen. Door deze overname zijn er drie peilers ontstaan waar ons bedrijf op rust. Deze drie peilers zijn Gevelreclame, voertuigreclame en werkkleding. Deze drie peilers maken het mogelijk dat wij voor onze klanten de totale offline communicatie kunnen verzorgen richting hun klanten.

In 2019 hebben wij tevens de werkzaamheden van Peter Verwey Grafische Producties over genomen. Hierdoor is binnen ons bedrijf een nieuwe afdeling ontstaan gericht op DTP en ontwerp. Wij kunnen onze klanten helpen met het ontwerpen van alle huisstijl uitingen die betrekking hebben op gevelreclame, voertuig belettering en bedrijfskleding. Daarnaast mogen wij voor veel klanten ook het drukwerk verzorgen van ontwerp/DTP tot aan het drukken van brochures, magazines en displays. Aanvullend op het drukwerk beheren wij ook de bestanden van verschillende uitgeverijen. Wij verzorgen alle wijzigingen en ontwerptechnische aanpassingen.

Ons succes komt voort uit onze nuchtere Hollandse aanpak. Uw succes is ons succes en daar ondersteunen wij onze klanten dag en nacht bij. Dit doen wij niet alleen door uw opdracht goed uit te voeren maar ook door mee te denken tijdens het proces. Hierdoor worden wij door veel van onze klanten al vroeg betrokken bij opdrachten.

Doe reclame is sinds 2018 een sibon erkend bedrijf. De Sibon is een branche organisatie voor de reclame en sign industrie.

 

Duurzaamheid

Doe reclame geeft om het milieu en doet er alles aan om “moeder aarde” te ontzien. Wij maken gebruik van ECO-solvent inkten. Daarnaast produceren wij zo efficient mogelijk en door in huis te produceren maken wij weinig transport bewegingen.

 

Sociaal ondernemen

Als bedrijf vinden wij het normaal om iets terug te doen voor onze omgeving. Doe. Reclame sponsort diverse sportverenigingen en is erkend leerbedrijf.

 

Machine park

Mimaki wide format               Inka Onset                              

Summa snijplotter                 Zund freesmachine

OCE flatbed

Bubblefree applicator

 

Materialen

Doe reclame  maakt gebruik van de folies van 3M, Avery en Oracal.